Dansk
Menu

Plæneklippere, der er udviklet specielt til
dig og din græsplæne

De komfortable og robuste STIGA plæneklippere er den perfekte løsning til at få en velklippet græsplæne. Find den bedste plæneklipper til netop dit behov mellem vores Twinclip, Multiclip og Combi modeller.

Twinclip

Ydeevne og innovation
Få det bedste klipperesultat til alle typer af haver med STIGA Twinclip. Oplev Twinclip all-in-one løsning: Ydeevne, komfort og effektivitet. Takket være den innovative XC System teknologi, Vibe Control System og One Motion System vil du drage fordel af en perfekt kombination af optimalt klipperesultat, maksimal komfort og effektivitet.

Nye STIGA produkter

Twinclip tekniske funktioner

XC System teknologi

Med Twinclip serien er design og ny teknologi i højsædet for at opnå de bedste resultater på ethvert terræn og med en minimal indsats. Med XC systemet (Extra Collecting) optimeres opsamlingen takket være den unikke 2-delte kniv, specifikt udformet til at lave et dobbeltklip og gøre græsafklippet mindre. Den specielle konstruktion af klippeskjoldet forbedrer luftstrømmen og dermed ydeevnen på opsamlingen, og det ekstra skjold beskytter mekaniske dele mod snavs og stød.

Den bedste løsning til den perfekte græsklipning

* Patent Pending

  • KLIP Første klippeniveau klipper græsset.

  • FINDEL Andet klippeniveau klipper græsafklippet i mindre stykker.

  • OPSAMLING Skjoldet er specialdesignet til at forbedre luftstrømmen og dermed opsamlingen.

Vibe Control System

Alle Twinclip modellerne er udstyret med et antivibrationssystem VCS (Vibe Control System), der ved hjælp af de stødabsorberende materialer isolerer motorens og knivens vibrationer fra styret. Brugeren oplever færre vibrationer og dermed mindre stress på arme, hvilket giver den mest komfortable brug af maskinen.

  • Vibe Control System

One Motion System

Twinclip serien har et One Motion System, der optimerer brugervenligheden. Flere funktioner såsom justering af styr- og klippehøjden samt tømning af opsamleren kan klares i én bevægelse.

* Patent Pending

  • Plug-in-opsamler * Det er let at klikke opsamleren af og på med én hånd og i én bevægelse.

  • Central justering af klippehøjden * Klippehøjden kan justeres hurtigt og praktisk ved hjælp af kun ét håndtag og i én bevægelse. Klippehøjden kan justeres til 7 forskellige klippehøjder (fra 25 til 77 mm).

  • Indstilling af styr * Styret indstilles trinløst i højden ved hjælp af et simpelt kliksystem.

Multiclip

Den bedste Multiclip
Hvis du klipper dit græs ofte, er Multclip plæneklipperne den ideelle løsning. Klip græsset effektivt, økonomisk og miljøvenligt med Multiclip plæneklipperne, der har en unik formulderfunktion. Græsset bliver klippet af flere omgange, hvorved græsafklippet bliver reduceret til små stykker, der falder ned i plænens bund og bliver til naturlig gødning. Resultatet er den pæneste og grønneste plæne. Plæneklipperne i denne serie er desuden ergonomiske, robuste og i et kompakt design.

Nye STIGA produkter

Collector
& Combi

Combi plæneklippere med mulighed for at vælge flere klippesystemer
STIGA Combi med nyt ergonomisk design er en alsidig serie af plæneklippere, da du kan skifte klippesystem efter græsforholdene. Vælg mellem Multiclip, opsamling, bag- eller sideudkast.

Nye STIGA produkter

Find forhandler

SØG